210 244 0600
Όρους χρήσης

Όρους χρήσης

Γενικοί όροι χρήσης της ιστοσελίδας

Ο παρόν ιστότοπος ανήκει και λειτουργεί από την ατομική επιχείρηση «Ιωάννης Γκούμας» (στο εξής “GOUMAS”) (ΑΦΜ 047822510), που εδρεύει στις Αχαρνές Αττικής. Για να χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα μας οφείλετε να διαβάσετε και να αποδεχτείτε τους παρόντες όρους χρήσης και την Πολιτική Προστασία Προσωπικών Δεδομένων 

Το παρόν αποτελεί νομικό έγγραφο το οποίο δεσμεύει εσάς που πλοηγείστε στον ιστότοπο της GOUMAS. Σας παρακαλούμε να διαβάσετε τους παρόντες όρους με προσοχή. Εφόσον τελικά αποφασίσετε να πλοηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας θεωρούμε ότι έχετε αποδεχτεί τους όρους του παρόντος. Σε περίπτωση που δεν συμφωνείτε με τους όρους χρήσης ή της Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, οφείλετε να σταματήσετε τη χρήση των υπηρεσιών μας.

Η GOUMAS έχει το δικαίωμα να τροποποιήσει τους παρόντες «Γενικούς όρους χρήσης» ή/και την «Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων» ή ακόμη και να τερματίσει την ιστοσελίδα της ή/και τις υπηρεσίες της οποιαδήποτε στιγμή. 

Εάν έχετε οποιοδήποτε απορία ή χρειάζεστε διευκρινίσεις, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την υπηρεσία υποστήριξης της εταιρίας μας στο info@monoseisgoumas.gr ή καλέστε στα 210-2440600 & 210-2467702

Λίγα λόγια για την εταιρεία μας

H εταιρεία μας ασχολείται με τις μονώσεις από το 1995, σε έναν από τους πιο ευαίσθητους τομείς που άπτονται των κατασκευών και συγκεκριμένα στον τομέα της μόνωσης κτιρίων. Δεδομένου ότι η εταιρεία μας εξειδικεύεται και πραγματοποιεί μόνο μονώσεις ταρατσών και τοίχων, έχει αδιαμφισβήτητη εμπειρία και είναι πλήρως καταρτισμένη και ενημερωμένη στον συγκεκριμένο τομέα. Διαθέτουμε μόνιμο προσωπικό, το οποίο εκπαιδεύεται και ενημερώνεται με σεμινάρια από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές μονωτικών υλικών και διαπιστευμένους κρατικούς φορείς, πετυχαίνει πάντα άριστο και αψεγάδιαστο αποτέλεσμα. Ο συνδυασμός της πολυετούς εμπειρίας και του άριστα εκπαιδευμένου προσωπικού της εταιρείας μας και η χρήση των πλέον ποιοτικών υλικών, εγγυώνται το άριστο αποτέλεσμα. 

 

Η πλοήγησή σας στην ιστοσελίδα

Μπορείτε να πλοηγείστε ελεύθερα στον ιστότοπο του GOUMAS (υπό την προϋπόθεση ότι αποδέχεστε στους παρόντες Γενικούς Όρους Χρήσης). Παράλληλα, θα χρειαστεί να διαβάσετε και να αποδεχτείτε την «Πολιτική Προστασία Προσωπικών Δεδομένων». (link).

 

Δικαιώματα διανοητικής ιδιοκτησίας

Το σύνολο του περιεχομένου του ιστοτόπου και της πλατφόρμας αποτελεί διανοητική ιδιοκτησία της εταιρείας μας και προστατεύεται από το ισχύον εθνικό, κοινοτικό και διεθνές δίκαιο. Απαγορεύεται οποιαδήποτε εκμετάλλευση, τροποποίηση, δημοσίευση, μετάδοση, μεταβίβαση, αναπαραγωγή, διανομή, παρουσίαση, σύνδεση, φόρτωση ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο εκμετάλλευση, εν όλω ή εν μέρει, τμηματικά ή περιληπτικά, του περιεχομένου του ιστότοπου. 

Τα σήματα που περιλαμβάνονται στην παρούσα ιστοσελίδα αποτελούν καταχωρισμένα σήματα της GOUMAS και ανήκουν στην ίδια. Απαγορεύεται οποιαδήποτε χρήση των σημάτων της GOUMAS χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεσή της.

 

Υπερσύνδεσμοι σε σελίδες τρίτων

Είναι πιθανό να υπάρξουν παραπομπές σε δικτυακούς τόπους τρίτων με τη χρήση συνδέσμων (links/ hyperlinks), προς το σκοπό της διευκόλυνσης των χρηστών της πλατφόρμας και της ιστοσελίδας. Υπογραμμίζουμε ότι οι δικτυακοί τόποι στους οποίους γίνεται παραπομπή υπόκεινται στους όρους χρήσης των  αντίστοιχων δικτυακών τόπων. Η εμφάνιση των συνδέσμων αυτών στον δικτυακό τόπο της GOUMAS δεν αποτελεί ένδειξη έγκρισης ή αποδοχής του περιεχομένου των αντίστοιχων δικτυακών τόπων από την GOUMAS η οποία δεν φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο τους ούτε για τις πρακτικές προστασίας απορρήτου ή την ακρίβεια των υλικών που ενυπάρχουν σε αυτούς. 

 

Υποχρεώσεις χρηστών

Οφείλετε να συμμορφώνεστε με την ισχύουσα νομοθεσία (εθνική, ευρωπαϊκή κι διεθνή) και να μη χρησιμοποιείτε παράνομα ή καταχρηστικά τον παρόντα ιστοττόπο και το περιεχόμενό του. Ευθύνεστε για κάθε βλάβη που προκαλείται στην GOUMAS από την παράνομη ή καταχρηστική χρήση της ιστοσελίδας ή του περιεχομένου της. Η GOUMAS σε τέτοιες περιπτώσεις οφείλει να σταματά την προσβολή και να εμποδίζει την συνέχισή της και να απαιτήσει αποζημίωση.

Σε συγκεριμένα σημεία του ιστοτόπου μας σας δίνεται η δυνατότητα να εκφράσετε την άποψή σας σχετικά με ένα συγκεκριμένο θέμα. Στις περιπτώσεις αυτές, εγγυάστε ότι δεν θα αναρτάτε περιεχόμενο το οποίο:

(i) α) προσβάλει την προσωπικότητα τρίτων (είναι για παράδειγμα συκοφαντικό ή  ρατσιστικό), β) παραβιάζει οποιαδήποτε δικαιώματα τρίτων (για παράδειγμα δικαιώματα διανοητικής ιδιοκτησίας), γ) έρχεται σε αντίθεση με το νόμο και τα χρηστά και συναλλακτικά ήθη, δ) παρενοχλεί με οποιονδήποτε τρόπο την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα τρίτων.

(ii) Είναι παραπλανητικό και έχει ως σκοπό να ζημιώσει τη φήμη της GOUMAS ή τρίτων, ή/και θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια του δικτύου της GOUMAS.

(iii) Είναι παράνομο ή ενθαρρύνει παράνομο περιεχόμενο.

(iv) Παραπέμπει σε παράνομες ιστοσελίδες.

(v) Παραπέμπει σε ιστοσελίδες ανταγωνιστών της GOUMAS.

 

Περαιτέρω, δεν έχετε το δικαίωμα:

  • Να εγκαταστήσετε, προωθήσετε, με οποιοδήποτε τρόπο, οποιουδήποτε είδους αυτόκλητη ή μη εξουσιοδοτημένη διαφήμιση ή μη ζητηθέντα από το λήπτη ηλεκτρονικά μηνύματα (spam), αλυσιδωτές επιστολές, συστήματα πυραμίδων και οποιαδήποτε άλλη μορφή ανεπιθύμητης προώθησης περιεχομένου.
  • Να εγκαταστήσετε ή/και να διαθέσετε περιεχόμενο που περιέχει ψηφιακούς ιούς ή οποιοδήποτε άλλο ηλεκτρονικό κώδικα, αρχεία ή προγράμματα σχεδιασμένα να παρεμβληθούν, καταστρέψουν ή περιορίσουν τη λειτουργία οποιουδήποτε λογισμικού ή τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού ή να εμποδίσουν άλλους χρήστες να χρησιμοποιούν την πλατφόρμα ή τον ιστότοπο.
  • Να συλλέγετε ή να αποθηκεύετε προσωπικά δεδομένα σχετικά με άλλους χρήστες. Σε περίπτωση παράνομης ή αντίθετης με τους παρόντες όρους χρήσης του ιστότοπου οι χρήστες υποχρεούνται να αποζημιώνουν τον OTE για κάθε τυχόν ζημία του από την χρήση αυτή. Η μη ενάσκηση από την Εταιρεία των εκ των παρόντων όρων δικαιωμάτων της δεν συνεπάγεται παραίτησή της από τα δικαιώματα αυτά.
  • Παρακάμπτετε τεχνολογικά, μέτρα ή φίλτρα και την τεχνολογία που εφαρμόζει η GOUMAS.
  • Χρησιμοποιείτε τεχνολογία ή μέσα που θα μπορούσαν να προκαλέσουν δυσλειτουργία των υπηρεσιών της πλατφόρμας.

Η GOUMAS έχει το δικαίωμα να διαγράψει ή να αφαιρέσει το παράνομο ή προσβλητικό περιεχόμενο και να εμποδίζει τη χρήση της ιστοσελίδας.

 

Απαλλαγή ευθύνης της GOUMAS

Η GOUMAS καταβάλει κάθε προσπάθεια για τη δημιουργία φιλικού περιβάλλοντος για τον χρήστη, την παροχή των καλύτερων δυνατών υπηρεσιών για τους χρήστες της και για τη φροντίδα, τη συντήρηση και τη διαθεσιμότητα του ιστοτόπου, ωστόσο δεν εγγυάται την αδιάλειπτη διαθεσιμότητά του, καθώς η λειτουργία του μπορεί να επηρεάζεται από αιτίες που δεν ελέγχονται από την GOUMAS, όπως για παράδειγμα τα δίκτυα επικοινωνιών, ο μεγάλος αριθμός επισκεπτών που προσπαθούν να κάνουν χρήση του ιστότοπου ταυτόχρονα και δεν εγγυάται ότι οι λειτουργίες του ιστότοπου θα είναι απαλλαγμένες από σφάλματα και ιούς και δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε απώλεια δεδομένων ή άλλη ζημιά του επισκέπτη/ χρήστη  ή τρίτου, οφειλόμενη είτε σε χρήση/ αντιγραφή/ φόρτωση είτε σε αλλοίωση ή μόλυνση με ιούς ή άλλες μη επιτρεπόμενες από τρίτους παρεμβάσεις σε αρχεία και πληροφορίες που διατίθενται μέσω του ιστότοπου. Κάθε χρήστης πρέπει να φροντίζει για τη δική του προστασία (χρήση antivirus, virus scanner ή άλλων συστημάτων προστασίας) πριν τη χρήση του ιστότοπου ή την αποθήκευση πληροφοριών, λογισμικού ή περιεχομένου αυτού στις τερματικές συσκευές του.

Είναι πιθανό η εταιρία μας για τη συντήρηση ή αναβάθμιση της ιστοσελίδας να διακόπτει ή/και να τροποποιεί προσωρινά ή μόνιμα το σύνολο ή τμήμα του ιστοτόπου, για λόγους συντήρησης ή αναβάθμισης ή για οποιονδήποτε λόγο. 

Οι χρήστες αναγνωρίζουν και αποδέχονται ότι η GOUMAS δεν φέρει ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν ζημία των χρηστών προερχομένη από τη χρήση του ιστότοπου ή την αδυναμία πρόσβασης των χρηστών σ' αυτόν, την παύση του συνόλου ή τμημάτων αυτού, την καθυστέρηση, μη παράδοση, διακοπή ή κακή ποιότητά του ή απώλεια του περιεχομένου του ή την ύπαρξη κάθε είδους λαθών.

 

Τερματισμός

Η GOUMAS διατηρεί το δικαίωμα να τερματίσει τον ιστότοπό της και τις υπηρεσίες της οποιαδήποτε στιγμή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση και χωρίς ευθύνη. Περαιτέρω, διατηρεί το δικαίωμα να περιορίσει, να αναστείλει, να αρνηθεί ή να καταργήσει την πρόσβαση σε ολόκληρη ή μέρος της ιστοσελίδας ή οποιασδήποτε υπηρεσίας και να αρνηθεί την πρόσβαση σε οποιοδήποτε πρόσωπο κατά τη διακριτική του ευχέρεια χωρίς προειδοποίηση ή οποιαδήποτε ευθύνη.

 

Εφαρμοστέο δίκαιο και δικαιοδοσία 

Διαφορές που τυχόν προκύπτουν από την εφαρμογή των παρόντων όρων, θα επιλύονται κατ’ αρχήν φιλικά, εάν όμως αυτό δεν καταστεί εφικτό, διέπονται από το ελληνικό δίκαιο και υπάγονται στη δικαιοδοσία των Δικαστηρίων της Αθήνας. 

 

Διάφορα

Σε περίπτωση που οποιαδήποτε από τις διατάξεις των παρόντων Όρων Χρήσης κριθεί άκυρη, δεν θα επηρεάσει την ισχύ των άλλων διατάξεων που θα παραμείνουν σε ισχύ.

Η GOUMAS μπορεί να μεταβιβάσει τα δικαιώματά της χωρίς τη συγκατάθεση τρίτων.

Τα μέρη συμφώνησαν σε όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις που περιέχονται στην παρούσα συμφωνία.

Αν χρειαστεί να επικοινωνήσετε μαζί μας, μπορείτε να μας καλέσετε στο 210-2440600 & 210-2467702 ή να αποστείλετε e-mail στο info@monoseisgoumas.gr.

Το περιεχόμενο που παρέχεται μέσω της παρούσας ιστοσελίδας δεν μπορεί να θεωρηθεί ως συμβουλή, ενθάρρυνση, πρόταση, οδηγία ή καθοδήγηση προς τους χρήστες να πράττουν με συγκεκριμένο τρόπο, αλλά είναι στη διακριτική ευχέρειά τους να ενεργούν όπως οι ίδιοι επιθυμούν, εφόσον με τον τρόπο αυτό δεν φέρει ευθύνη η GOUMAS.

 

Παρακαλούμε διαβάστε και αποδεχτείτε την Πολιτική Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Ίσως οι μοναδικοί

που δίνουμε αληθινή εγγύηση για τις μονώσεις που κατασκευάζουμε.

Περισσότερα

Είμαστε 1 από τα 100

μέλη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εταιρειών Μόνωσης.

Περισσότερα
popup-image

Είμαστε 1 από τις 23

πιστοποιημένες εταιρείες μονώσεων.

Περισσότερα

Πιστοποιημένη Μόνωση

Πατήστε στις εικόνες και δείτε τις πιστοποίησεις μας.

certification
certification
certification