210 244 0600
Εταιρεία

Εταιρεία

Γιατί να προτιμήσετε την εταιρεία μας

  • Γιατί η εταιρία μας δραστηριοποιείται στο χώρο της μόνωσης από το 2002, εμπειρία που μας επιτρέπει να υλοποιούμε υπεύθυνα και με συνέπεια κάθε έργο μόνωσης, στεγανοποίησης, θερμομόνωσης και θερμοπρόσοψης.

  • Γιατί οι τεχνικοί που επισκέπτονται το χώρο σας είναι όλοι πτυχιούχοι και μέσω της συνεχούς εκπαίδευσης και κατάρτισης με σεμινάρια από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές μονωτικών υλικών και διαπιστευμένους κρατικούς φορείς ενημερώνονται συνεχώς για την εξέλιξη των υλικών και τις νέες εφαρμογές τους. Έτσι είναι σε θέση να προτείνουν πάντα τις καλύτερες τεχνικές λύσεις.

  • Γιατί ενώ η εταιρεία μας συμβαδίζει με τα πιο σύγχρονα πρότυπα δεν είναι απρόσωπη. Ο ίδιος ο Γιάννης Γκούμας παρίσταται σε όλα τα έργα και με τις συνεχείς τεχνικές παρατηρήσεις του προς τα συνεργεία μας, προδιαγράφει υψηλή και εγγυημένη ποιότητα εργασιών.

  • Γιατί τα μονωτικά υλικά που χρησιμοποιούμε για τις μονώσεις και τις μονώσεις ταρατσών είναι πάντα τα πιο εξελιγμένα της αγοράς και πάντοτε αυτά που έχουν συμφωνηθεί και αναγράφονται στα έντυπα της προσφοράς μας.

  • Γιατί πάντοτε αναγράφονται οι πιστοποιήσεις και τα τεχνικά χαρακτηριστικά των μονωτικών υλικών που χρησιμοποιούμε. Κατά αυτόν τον τρόπο δίνεται η δυνατότητα στον πελάτη να μπορεί να ελέγχει και να συγκρίνει επιλέγοντας την καλύτερη ποιότητα.

  • Γιατί διαθέτουμε σύγχρονο, ιδιόκτητο εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας όπως πρέσα για αφρομπετόν, θερμογραφική κάμερα (fluke), υδροβολή υψηλής πιέσεως 200 bar, μηχανές λείανσης μπετού, βιομηχανικές σκούπες, αποστασιόμετρα laser, υγρασιόμετρο κτλ

  • Γιατί η εταιρεία μας αμείβει ικανοποιητικά το προσωπικό της με αποτέλεσμα να εκτελεί σωστά και επιμελημένα τις εργασίες των πελατών της.

  • Γιατί η εγγύηση που δίνουμε είναι πραγματική και έχει υπόσταση, σε αντίθεση με πολλές εταιρείες οι οποίες όχι μόνον δεν μπορούν να καλύψουν την εγγύηση που δίνουν αλλά και σε ορισμένα έτη παύουν να υπάρχουν σαν εταιρείες.

  • Γιατί βρισκόμαστε δίπλα στους πελάτες μας και μετά το τέλος των εργασιών, έτοιμοι να τους παρέχουμε τις υπηρεσίες μας, την καθοδήγησή μας και τις συμβουλές μας σε οποιοδήποτε ζήτημα μπορεί να τους απασχολήσει σχετικά με την μόνωση τους.

  • Γιατί έχουμε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές λόγω μεγάλου όγκου εργασιών.

Ίσως οι μοναδικοί

που δίνουμε αληθινή εγγύηση για τις μονώσεις που κατασκευάζουμε.

Περισσότερα

Είμαστε 1 από τα 100

μέλη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εταιρειών Μόνωσης.

Περισσότερα
popup-image

Είμαστε 1 από τις 23

πιστοποιημένες εταιρείες μονώσεων.

Περισσότερα

Πιστοποιημένη Μόνωση

Πατήστε στις εικόνες και δείτε τις πιστοποίησεις μας.

certification
certification
certification