210 244 0600
Εταιρεία

Εταιρεία

Ποιοι είμαστε

Ο Γιάννης Γκούμας ασχολείται με τις μονώσεις από το 1995 και ίδρυσε την  εταιρεία GOUMAS το 2002. Έκτοτε, δραστηριοποιείται και παρουσιάζει αποκλειστικά ανοδική πορεία σε έναν από τους πιο ευαίσθητους τομείς που άπτονται των κατασκευών, τον τομέα της μόνωσης κτιρίων. Η εταιρεία εξειδικεύεται και πραγματοποιεί μόνο μονώσεις ταρατσών και μονώσεις τοίχων, κάτι που την κάνει την πλέον κατάλληλη, πλήρως καταρτισμένη και ενημερωμένη εταιρεία στο κομμάτι αυτό.

Η εταιρεία GOUMAS έχοντας μόνιμο προσωπικό, το οποίο εκπαιδεύεται και ενημερώνεται με σεμινάρια από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές μονωτικών υλικών και διαπιστευμένους κρατικούς φορείς, πετυχαίνει πάντα άριστο και αψεγάδιαστο αποτέλεσμα.

Ο συνδυασμός της πολυετούς και επιτυχημένης πορείας και πείρας του ιδρυτή της εταιρείας, Γιάννη Γκούμα, του αρτιότατα εκπαιδευμένου επιτελείου και των ποιοτικότερων υλικών που χρησιμοποιούνται, εκτινάζουν το αποτέλεσμα και κάνουν ασύγκριτο το κάθε μας έργο!

Καλέστε μας για να συζητήσουμε καθετί που σας απασχολεί σχετικά με τη μόνωση του κτιρίου σας, να προγραμματίσουμε μια δωρεάν μελέτη και επίσκεψη στον χώρο σας ή αλλιώς ελάτε εσείς στις εγκαταστάσεις μας, Αριστοτέλους 63 (πρώην 31) στις Αχαρνές Αττικής.

 

Παρακάτω σας παραθέτουμε την εικόνα της εταιρείας μας στο Taxis.

Μονώσεις Γκούμας-Προσωποποιημένη πληροφόρηση .pdf

Ίσως οι μοναδικοί

που δίνουμε αληθινή εγγύηση για τις μονώσεις που κατασκευάζουμε.

Περισσότερα

Είμαστε 1 από τα 100

μέλη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εταιρειών Μόνωσης.

Περισσότερα
popup-image

Είμαστε 1 από τις 23

πιστοποιημένες εταιρείες μονώσεων.

Περισσότερα

Πιστοποιημένη Μόνωση

Πατήστε στις εικόνες και δείτε τις πιστοποίησεις μας.

certification
certification
certification