210 244 0600
Εταιρεία

Εταιρεία

Μονώσεις - Ενημερωτικό σημείωμα

Κάθε χρόνο στην Ελλάδα εκατομμύρια τετραγωνικά μέτρα μονωμένων επιφανειών ξαναμονώνονται! Η αιτία βρίσκεται κυρίως στην κακή κατασκευή και επιλογή των υλικών. Επειδή δεν υπάρχουν επαγγελματικές σχολές από τις οποίες να βγαίνουν επαγγελματίες τεχνικοί μονώσεων, η επιτυχία μιας μόνωσης είναι τις περισσότερες φορές ζήτημα τύχης κι όχι επιλογής και εφαρμογής με βάση προδιαγραφές και εγκεκριμένα συστήματα που ορίζονται από αρμόδιους επιστημονικούς φορείς όπως ΕΛΟΤ, τα DΙΝ, ΕΣΥΔ κλπ. 

Όμως, οι προδιαγραφές αυτές δεν έχουν τεθεί τυχαία από αυτούς τους διεθνούς και ελληνικού κύρους φορείς. 

Έχουν δημιουργηθεί κατόπιν ενδελεχούς μελέτης κάθε προϊόντος  με στόχο την εξασφάλιση της ποιότητάς τους και, επί της ουσίας, του ίδιου του καταναλωτή. Αυτό που σ’ όλη την υπόλοιπη Ευρώπη και τις άλλες προηγμένες, οικονομικά, κοινωνίες συμβαίνει και θεωρείται αυτονόητο, δηλαδή η εργασία πάνω σε συγκεκριμένες εφαρμογές ή πρότυπα, δυστυχώς στην Ελλάδα είναι σχεδόν άγνωστο.

Κατά συνέπεια, οι καταναλωτές να επιλέγουν στην τύχη χωρίς να μπορούν να συγκρίνουν, έχοντας σπάνια δυνατότητα επιτυχίας. Η επιλογή αυτή στηρίζεται σε κριτήρια οικονομικά (πόσο φθηνά είναι) αμφιλεγόμενων εγγυήσεων που, όχι σπάνια, υπερβαίνουν τον προσδοκώμενο χρόνο ζωής και μάλιστα πολλαπλασιαστικά!  Για παράδειγμα,  για εργασία με χρονικό ορίζοντα 4 έτων, δίνονται εγγυήσεις 10 ετών!

Εμείς, η εταιρεία GOUMAS, σεβόμενοι τους πελάτες μας (μηχανικούς, κατασκευαστές και ιδιώτες) και με γνώμονα την συνεργασία που βασίζεται σε χρονικό βάθος κι όχι στο πρόσκαιρο κέρδος, εφαρμόζουμε εγκεκριμένα συστήματα μόνωσης, ώστε με βάση τις προδιαγραφές τους να εξασφαλίζουμε, στην πράξη κι όχι στα λόγια, την καλύτερη και ανώτερη ποιότητα των εργασιών μας.

Οι εγγυήσεις μας ανταποκρίνονται και προσδιορίζουν πραγματικούς κι όχι φανταστικούς χρόνους ζωής. Δίνονται, μάλιστα, μόνο για συστήματα που συνοδεύονται από προδιαγραφές κατά ΕΛΟΤ, DΙΝ, ΕΝ ή άλλων επίσημων φορέων. Είμαστε πιστοποιημένοι τεχνικοί μονώσεων, με πτυχίο από τους εγκυρότερους φορείς πιστοποίησης προδιαγραφών στον κόσμο, τα DΙΝ (Γερμανικές Βιομηχανικές προδιαγραφές) (Deutschland Industrial Norma), Ε.ΣΥ.Δ. (Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης).

Χαιρόμαστε γιατί έχουμε κτίσει μια εταιρεία πάνω σε ευρωπαϊκά πρότυπα σε μια ειλικρινή επικοινωνία και σχέση με τους πελάτες μας, που δεν είναι διαφημιστικό σύνθημα, αλλά πραγματικός και σημαντικός για μας σκοπός της εταιρικής μας αποστολής!

Ίσως οι μοναδικοί

που δίνουμε αληθινή εγγύηση για τις μονώσεις που κατασκευάζουμε.

Περισσότερα

Είμαστε 1 από τα 100

μέλη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εταιρειών Μόνωσης.

Περισσότερα
popup-image

Είμαστε 1 από τις 23

πιστοποιημένες εταιρείες μονώσεων.

Περισσότερα

Πιστοποιημένη Μόνωση

Πατήστε στις εικόνες και δείτε τις πιστοποίησεις μας.

certification
certification
certification