Σχόλια πελατών

Η γνώμη σας μετράει! Σε αυτή τη σελίδα μπορείτε να δείτε μερικά σχόλια πελατών μας. Για να αφήσετε σχόλιο πατήστε το παρακάτω κουμπί ή πηγαίνετε στο τέλος τις σελίδας και συμπληρώστε τη φόρμα.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΜΑΣ

Πολύ καλή δουλειά από το συνεργείο.

Stefanos Samiotakis
05 Νοε 2022

Επαγγελματισμός, ακρίβεια, άριστη επικοινωνία. μια θετική συνολική εμπειρία. θα συνιστούσα πλήρως αυτήν την επιχείρηση.

Kalli Mahlis
01 Νοε 2022

Καταλήξαμε στην εταιρεία Γκούμας για στεγανοποίηση ταράτσας με ασφαλτικές μεμβράνες. Το αποτέλεσμα μας δικαίωσε. Εξειδικευμένο συνεργείο με ευγένεια και συνέπεια στο χρόνο παράδοσης. Αξίζει να αναφερθεί ότι ήταν πολύ προσεκτικοί και άφησαν το χώρο καθαρό.

kristi spyridi
24 Οκτ 2022

ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑ ΥΔΡΟΜΟΝΩΣΗ ΚΑΙ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ ΤΟΙΧΩΝ. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΚΟΥΜΑΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΕ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ. ΦΙΛΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΟΙ. ΤΟΥΣ ΣΥΣΤΗΝΩ. 

Christos Papaconstadopoulos
13 Οκτ 2022

Πολύ καλή εξυπηρέτηση....άμεσα κ αποτελεσματικά.... Η τοποθέτηση του ασφαλτοπάνου έγινε πολύ σύντομα χωρίς να μας ταλαιπωρήσουν καθόλου.... Στο τέλος δεν άφησαν καθόλου σκουπίδια μέχρι κ την σκάλα καθάρισαν.... Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα.... Μακάρι να ήταν όλοι οι επαγγελματίες έτσι.... Καλή συνέχεια στο έργο σας...

Γιάννης Παππάς
04 Οκτ 2022

Η συνεργασία μας με την εταιρεία Γκούμας ήταν άψογη! Ανταποκρίθηκαν άμεσα και με επαγγελματισμό σε όλα μας τα αιτήματα. Το προσωπικό ήταν ιδιαίτερα φιλικό και το αποτέλεσμα value for money.

Ελένη Γκούμσκα
20 Σεπ 2022

Είχαμε την ευκαιρία να συνεργαστούμε με τον κύριο Γκούμα στις αρχές Αυγούστου για μια ολοκληρωμένη εργασία στεγανοποίησης της ταράτσας στα Μελίσσια Αττικής. Δεν συνηθίζω να αφήνω σχόλια στο internet αλλά ο επαγγελματισμός αυτού του συνεργείου και η ποιότητα της εργασίας είναι πέραν κάθε προσδοκίας.

 

 

ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ
05 Αυγ 2022

Πολύ καλό το συνεργείο. Συνεργάσιμη εταιρεία με υπευθυνότητα.

Kostas Diakoumakos
21 Ιουλ 2022

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΜΟΝΩΣΗ ΤΗΣ ΤΑΡΑΤΣΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΗΝ ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΑΜΕ-ΓΡΗΓΟΡΟ SERVICE - ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ-ΕΥΓΕΝΕΙΑ-ΣΥΝΕΠΕΙΑ-ΚΑΛΕΣ ΤΙΜΕΣ.

Irini Bartsioka
06 Ιουλ 2022

Πολύ καλή δουλειά, συνέπεια, τον συστήνω ανεπιφύλακτα.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΣΤΕΦΑΝΗΣ
27 Ιουν 2022