Σχόλια πελατών

Η γνώμη σας μετράει! Σε αυτή τη σελίδα μπορείτε να δείτε μερικά σχόλια πελατών μας. Για να αφήσετε σχόλιο πατήστε το παρακάτω κουμπί ή πηγαίνετε στο τέλος τις σελίδας και συμπληρώστε τη φόρμα.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΜΑΣ

Η Ελλάδα μου έδινε πάντα την εντύπωση ότι κανείς δεν κάνει σωστά την δουλειά του και κανείς δεν αγαπάει την δουλειά του. Στα χρόνια της κρίσης αυτό είναι κάτι που πιστεύω ότι αμβλύνθηκε. Είτε γιατί κάποιοι που ήξεραν καλά την δουλειά τους έφυγαν στο εξωτερικό, είτε γιατί αυτοί που έμειναν ένιωθαν απογοητευμένοι από τις κακές συνθήκες εργασίας και τους χαμηλούς μισθούς. Σε γενικές γραμμές υπήρχαν πάντα και εξακολουθούν να υπάρχουν οι γνωστοί σε όλους μας "σκιτζήδες" που είτε είναι υδραυλικοί, είτε γιατροί, είτε είναι ηλεκτρολόγοι, είτε είναι εστιάτορες, είτε κάνουν στεγανοποιήσεις ταρατσών κλπ..... βλέπουν τους πελάτες μόνο σαν ευρώ που θα τα τσακώσουν και θα φύγουν μακριά με ελαφριά πηδηματάκια χωρίς να τους ενδιαφέρει αν ο πελάτης έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την εργασία τους. Αυτός είναι ο ΚΑΝΟΝΑΣ!!!! Για όλους, ισχύει ο κανόνας: αν δεν έμεινε ικανοποιημένος ο πελάτης, είναι παράξενος. Δεν ισχύει ποτέ το ρητό: ο πελάτης έχει πάντα δίκιο. Στον κανόνα αυτό, ο ΚΥΡΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΚΟΥΜΑΣ με το Κ κεφαλαίο, δεν αποτελεί τον ΚΑΝΟΝΑ αλλά την ΕΞΑΙΡΕΣΗ!!!! Χάρην του Κυρίου ΓΚΟΥΜΑ γλίτωσα από τα προβλήματα που είχα με την μόνωση που μου είχε κάνει κάποιος από τους γνωστούς σκιτζήδες. Όταν είχαν εμφανιστεί τα προβλήματα δυστυχώς ο σκιτζής είχε αποδημήσει εις Κύριον επομένως εγώ δεν μπορούσα να αποζημιωθώ. Πέρασε σχεδόν ένας χρόνος προσπαθώντας με προσωπική εργασία μαζί με κάποιον φίλο να κάνουμε "μπαλώματα" στους περιμετρικούς τοίχους της ταράτσας. Κάποια στιγμή με επισκέφθηκε και ο ΚΥΡΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΚΟΥΜΑΣ, με ενημέρωσε για τις ανάγκες επισκευής και αποκατάστασης και για το κόστος, όμως επειδή το ποσόν ήταν αρκετά μεγάλο, σε πρώτη φάση δεν έγινε η μόνωση από τον ίδιο. Με επισκέφθηκαν πολλοί σκιτζήδες και κάποιος με έπεισε να κάνει κάποια μπαλώματα στην μόνωση της ταράτσας και δέχτηκα πιστεύοντας ότι θα γλυτώσω κάποια χρήματα. Μάταια. Στην επόμενη μεγάλη βροχή έπεσε και πάλι "κλάμα". Είχαν περάσει και άλλοι σκιτζήδες και είχαν πει την άποψή τους όμως ο μοναδικός που φαινόταν από την αρχή σοβαρός ήταν ο ΚΥΡΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΚΟΥΜΑΣ. Ο μοναδικός πλέον που μου είχε απομείνει ήταν ο ΚΥΡΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΚΟΥΜΑΣ. Ο οποίος τελικά με έσωσε!!!!!
Παρά το γεγονός ότι η εργασία στεγανοποίησης που έγινε από την ομάδα του ΚΥΡΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΓΚΟΥΜΑ φαινόταν άριστη εξαρχής, ήμουν τόσο πολύ απελπισμένος, τόσο πολύ απογοητευμένος και τόσο πολύ επιφυλακτικός που αποφάσισα να μην προχωρήσω αμέσως σε θετική αξιολόγηση της εταιρίας μονώσεων του ΚΥΡΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΓΚΟΥΜΑ, αλλά να περιμένω πρώτα έναν ολόκληρο χρόνο. Η εργασία πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβριο του 2018 στην Νίκαια. Συγκεκριμένα, το έντυπο της εγγύησης αναγράφει διάρκεια εγγύησης από 10/10/2018 έως και 10/10/2028..
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ΙΩΑΝΝΗ ΓΚΟΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕ ΜΕ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝΑ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ! ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ ΓΙ'ΑΥΤΟ! ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΑΝΟΝΑΣ! Ο ΚΑΝΟΝΑΣ ΤΩΝ ΣΚΙΤΖΗΔΩΝ! ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Η ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ!!! ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ !!!!

Γεωργουτσάκος Παναγιώτης - Στεγανοποίηση
14 Νοε 2019

Το συνεργείο του Κου Γκούμα πραγματοποίησε μόνωση ταράτσας πριν 6 περίπου μήνες. Μετά από ένα τέτοιο δύσκολο χειμώνα τα αποτελέσματα ήταν καταπληκτικά. Τα σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίστηκαν με απόλυτη επιτυχία και σήμερα δεν υπάρχει ίχνος υγρασίας. Η επικοινωνία με τον Κο Γκούμα εξαιρετική, ειδικά στο να λύσει οποιαδήποτε απορία. Αυτό που θα σας πει είναι και αυτό που θα γίνει. Είμαι απολύτως ικανοποιημένος από την εργασία και το αποτέλεσμα. Για μονώσεις ταρατσών συνιστώ ανεπιφύλακτα τον Κο Γκούμα και τις υπηρεσίες που προσφέρει. Σας ευχαριστώ πολύ για όλα

Γιώργος Πέρρος
17 Απρ 2019

Πραγματοποιήσαμε μόνωση ταράτσας στην οικεία μας, στις Αχαρνές και μείναμε απόλυτα ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Σας προτείνω την εταιρεία μονώσεις Γκούμας χωρίς κανέναν ενδοιασμό!!!

Άρης Συγκ - Αχαρνές
07 Απρ 2019

Η Καλύτερη συνεργασία που έχω κάνει και μάλιστα γνωριμία από το internet και τηλεφωνικά μόνο ,έγινε η μόνωση της ταράτσας μου όπως έπρεπε στον χρόνο που συμφωνήσαμε στην τιμή που είπαμε ,πλήρωσα ηλεκρονικά με απόδειξη και
έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος όταν είδα το έργο από κοντά
Τόσο απλά και όμορφα συγχαρητήρια Γιάννη αν βρεθείς Χαλκιδική Πολύγυρο θα χαρώ να τα πούμε , χρωστάω κέρασμα

Παπαδάκης Νίκος - Μόνωση ταράτσας
08 Μαρ 2019

Συνεργάστηκα με τον κύριο Γκούμα το καλοκαίρι για το σπίτι μας στο Λυκαβητό κατασκετής 1970. Υγρομόνωση και τοποθέτηση ανεστραμμένης θερμομόνωσης ταράτσας και θερμοπρόσοψη. Η συνεργασία μεταξύ μας υπήρξε άριστη. Ο κύριος Γκούμας είναι σωστός επαγγελματίας κάτι που δεν το συναντάς συχνά στην Ελλάδα. Από την υπογραφή της σύμβασης μέχρι την παράδοση του έργου υπήρξε συνέπεια πραγματοποιώντας τις εργασίες γρήγορα χωρίς αλόγιστες καθυστερήσεις τηρώντας ότι είχαμε συμφωνήσει και χωρίς υπερτιμολογήσεις. Τα συνεργεία ήταν άριστα ευγενέστατα και πολύ καλή στη δουλειά τους. Ο κύριος Γκούμας παρακολουθούσε από κοντά τα συνεργεία αλλά και πάντα πρόθυμος να μας λύνει κάθε απορία ακόμα και σήμερα. Και τα αποτελέσματα άριστα γλυτώσαμε από τις υγρασίες και το σπίτι είναι πολύ ζεστό. Και πάλι τονίζω ότι τόσο σωστοί επαγγελματίες σπανίζουν στην Ελλάδα.

Τζαβέλλα Μαρία - Αθήνα
07 Ιαν 2019

Πολύ καλή δουλειά από τα συνεργεία του κ. Γκούμα. Κάναμε εσωτερική μόνωση και στεγάνωση στις εξωτερικές ζαρτινιέρες. Μείναμε πολύ ευχαριστημένοι από την ποιοτητα της δουλειάς, την ευγένεια των συνεργείων και τη συνέπεια και τον επαγγελματισμό της εταιρείας. Τα σοβαρά προβλήματα υγρασίας και μούχλας που αντιμετωπίζαμε αντιμετωπίστηκαν 100%.

Θωμαή Γκλάρου - Εσωτερική θερμομόνωση & στεγανοποίηση σε ζαρτινιέρες
29 Νοε 2018

Σας ευχαριστούμε πολύ για την εξαιρετική συνεργασία και όποτε χρειάστηκε για την άμεση ανταπόκρισή σας.
Είμαστε απολύτως ικανοποιημένοι από την εργασία σας και το αποτέλεσμα.

Άγγελος Αγγελόπουλος
23 Νοε 2018

Η μόνωση της ταράτσας στο σπίτι μας πραγματοποιήθηκε ακριβώς με τον τρόπο που μας είχε περιγράψει ο κ. Γκούμας, καθώς το συνεργείο του και ο ίδιος ανταποκρίθηκαν με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό στα συμφωνηθέντα, πραγματοποιώντας τις εργασίες γρήγορα και χωρίς ταλαιπωρία για εμάς. Το αποτέλεσμα δε των εργασιών, βελτίωσε κατά πολύ όχι μόνο την μόνωση της ταράτσας μας, αλλά και την καθημερινότητά μας. 
 

Συμεών Καπνόπουλος - Μόνωση ταράτσας
22 Νοε 2018

Στεγανοποίηση ταράτσας: Από την πρώτη επικοινωνία μέχρι την παραλαβή της απόδειξης, υπήρξε πλήρως επαγγελματική και ευχάριστη συνεργασία. Χωρίς κρυφές χρεώσεις, χωρίς βιασύνη, χωρίς προώθηση αχρείαστων εργασιών. Παραλάβαμε ό,τι συμφωνήθηκε, η τιμή είχε καθοριστεί εξαρχής, έγινε καθαρή και αποτελεσματική δουλειά. Πολύ επαγγελματική δουλειά. Φέτος η βροχή είναι κάτι που απολαμβάνουμε αντί να μας αγχώνει.

Α.Δάσκος - Στεγανοποίηση
19 Νοε 2018

Η συνεργασία μου ως διαχειριστής με την εταιρία αφορά την υγρο-μόνωση της ταράτσας της πολυκατοικίας μας. Το έψαξα αρκετά και ενδελεχώς με εταιρίες του χώρου. Η εταιρία του κ. Γκούμα μου έδωσε την πιο συμφέρουσα προσφορά τόσο τιμής όσο και υλικών. Από την επιτόπια εξέταση του χώρου και τις λύσεις που μου πρότειναν, κατάλαβα ότι είχα να κάνω με επαγγελματία του χώρου.
Το προσωπικό που τέλεσε το έργο, ήταν σωστοί στην δουλειά τους, με σεβασμό στην ησυχία των ενοίκων και την καθαριότητα του χώρου. Ευελπιστώ ότι δεν θα παρουσιαστεί κανένα πρόβλημα στο εγγύς μέλλον, αλλά για κάθε περίπτωση η εταιρία φρόντισε να με καθησυχάσει με δεσμευτικό εκ μέρους της έγγραφο εγγύησης καλής λειτουργίας και αποκατάστασης τυχόν φθορών, ανέξοδα για την πολυκατοικία.
Για τον επαγγελματισμό εν γένει και την όλη συμπεριφορά της εταιρίας, την συνιστώ για μονώσεις ταρατσών.

Μηνάς Ορφανουδάκης - Αθήνα
15 Νοε 2018