Σχόλια πελατών

Η γνώμη σας μετράει! Σε αυτή τη σελίδα μπορείτε να δείτε μερικά σχόλια πελατών μας. Για να αφήσετε σχόλιο πατήστε το παρακάτω κουμπί ή πηγαίνετε στο τέλος τις σελίδας και συμπληρώστε τη φόρμα.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΜΑΣ

Άριστη δουλειά. Επαγγελματισμός. Αμεσότητα. Ευθύτητα. Ταλέντο. Το πρόβλημα στην ταράτσα λύθηκε αμέσως,με καταπληκτικό συνεργείο και παρακολούθηση βήμα προς βήμα. Άψογη συνεννόηση και εξυπηρέτηση χωρίς αναμονή, παρέδωσαν το χώρο καθαρό και με εγγύηση που συνοδεύει τη μόνωση για χρόνια. Μπράβο.

A. ROUSSOS
11 Σεπ 2017

Πριν περίπου ένα μηνά έκανα στεγανοποίηση της ταράτσας μας με ασφαλτόπανα. Απόλυτα συνεπής σε ό,τι συμφωνήθηκε

εξαρχής, Δεν ξεχάσαν καμία λεπτομέρεια και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την εταιρεία, καθώς και από το συνεργείο που έχει εκτελέσει το έργο. Άνετα θα τους πρότεινα καθώς και θα τους ξαναπροτιμούσα για μελλοντική εργασία...

ΤΣΕΡΚΕΖΗΣ ΝΙΚΟΣ
31 Ιουλ 2017

Ο κος Γκούμας, με το άρτια καταρτισμένο συνεργείο του, ανέλαβαν την θερμομόνωση και στεγάνωση της εξοχικής μας κατοικίας. Μείναμε απόλυτα ευχαριστήμενοι με το αποτέλεσμα και για αυτό το λόγο τον συστήνουμε ανεπιφύλακτα. Οι τεχνικές γνώσεις και η εξειδίκευση που διαθέτει, είναι οι δύο βασικές πτυχές που καθιστούν το έργο του ξεχωριστό.

Δωροθέα Αγιασοφίτη
13 Ιουλ 2017

Έκανα στην ταράτσα μου μόνωση με ασφαλτόπανα το 2012, σε μια περιοχή που έχει πολλή υγρασία, στο Κάτω Σούλι Μαραθώνα. Δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα! Αντιθέτως, είμαι πολύ ευχαριστημένος. Άψογο το συνεργείο! Άψογοι επαγγελματίες!

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ
03 Ιουλ 2017

Άριστη δουλειά. Κάναμε στεγανοποίηση πριν ένα μήνα στην εταιρεία του κυρίου Γιάννη Γκούμα και στις τελευταίες βροχές το σπίτι μας ήταν 100% στεγανοποιημένο. Προτείνω την εταιρεία Γκούμας ανεπιφύλακτα!

John Athanasiadis
07 Ιουν 2017

Καταπληκτική δουλειά του κύριου Γκούμα και του συνεργείου του. Πριν ένα χρόνο έκανα στεγανοποίηση ταράτσας με ασφαλτόπανα και έμεινα πολύ ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα της δουλειάς τους. Η συνενόηση και η εξυπηρέτηση ήταν άμεση και αποτελεσματική. Σας ευχαριστώ πολύ για τις υπηρεσίες σας!

Στεργιανή Σιλβέστρου
07 Απρ 2017

 

Επαγγελματίας απο τους λίγους ο κος Γκούμας καθώς και οι συνεργάτες του. Συνεπείς στο ραντεβού τους, μολις τους χρειαστήκαμε μας εξυπηρέτησαν αμέσως. Γρήγοροι και αποτελεσματικοι καθως και η ποιοτητα της δουλειάς άψογη . Παρέδωσαν τον χώρο πεντακάθαρο. Απόλυτα ικανοποιημενος και σας προτείνω την εταιρεία του κ. Γκούμα ανεπιφύλακτα.

Γεώργιος Κωνσταντόπουλος
17 Μαρ 2017

Πραγματικός επαγγελματίας συνεπής τον προτείνω ανεπιφύλακτα.

D. Sioziou
09 Φεβ 2017

Ο Κος Γκούμας είναι επαγγελματίας, άψογος και συνεπής. Μόνωση ταράτσας μέσα στον χειμώνα (Φεβρουάριο). Εξαιρετική εταιρεία και για την ποιότητα των εργασιών της πολύ οικονομική. Συμφωνήσαμε για 10 πράγματα και μου έλυσε 12 χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση. Το συνεργείο ευγενέστατο και πάνω απ' όλα καθαρό, η κοπέλα στο τηλέφωνο πάντα με το χαμόγελο... Απλά Άψογοι. Μπράβο σας και σας Ευχαριστώ! ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ...

ΜΑΡΙΝΟΣ ΓΚΙΚΑΣ
04 Φεβ 2017

Πρόκειται για Εξαιρετική εταιρεία μονώσεων. Γνώση του αντικειμένου, Συνέπεια, Ακρίβεια, Ταχύτητα. Ο επαγγελματισμός δηλαδή σε όλο του το μεγαλείο. Μου έκαναν θερμομόνωση ταράτσας μέσα στον Ιανουάριο με εξαιρετικό αποτέλεσμα. (Για να διαλύσουμε και τον αστικό μύθο, οτι το χειμώνα δεν γινεται μόνωση ταράτσας). Τον συστηνω ανεπιφύλακτα, για όποιον θέλει να κάνει τη δουλειά του γρήγορα, ποιοτικά και σε λογική τιμή. 

ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΚΩΝ
02 Φεβ 2017