Σχόλια πελατών

Η γνώμη σας μετράει! Σε αυτή τη σελίδα μπορείτε να δείτε μερικά σχόλια πελατών μας. Για να αφήσετε σχόλιο πατήστε το παρακάτω κουμπί ή πηγαίνετε στο τέλος τις σελίδας και συμπληρώστε τη φόρμα.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΜΑΣ

Μπροστά στο όνομα Γιάννης Γκούμας δεν χωράνε σχόλια. Ευχαριστούμε πάρα πολύ για την εξαιρετική δουλειά σας(ποιότητα & εγγύηση) και ένα ακόμα ευχαριστώ στους ανθρώπους του συνεργείου σας που είναι άψογη επαγγελματίες. Καλές δουλειές

Ανδρέας Λάζαρος
05 Ιουλ 2018

Έψαχνα παντού να βρω μόνωση να κάνω στην γυμνή ταράτσα μου. Σε όλες τις περιπτώσεις έπεφτα σε αδιεξόδους διότι υπήρχε η προϋπόθεση του εγκιβωτισμού των αναμονών της ταράτσας.

Ο καιρός περνούσε το καλοκαίρι πλησίαζε , και είχα απογοητευτεί που δεν μπορούσα να κάνω μια μόνωση προκειμένου να μην καώ και πάλι το καλοκαίρι από την υπερβολικά μεγάλη ζέστη που το σπίτι κρατούσε (39 βαθμούς κελσίου ενδεικτικά).

Με μια αναζήτηση στο google τελικά ανακάλυψα τις μονώσεις GOUMAS. Η ανταπόκριση ήταν ταχύτατη, Δευτέρα ζήτησα μόνωση, Πέμπτη της ίδια εβδομάδας την είχα. Η μόνωση που πραγματοποιήθηκε ήταν συμβατική θερμομόνωση και στεγανοποίηση, η ποιότητα της δουλειάς ήταν καταπληκτική με αντίστοιχές προτάσεις για την βελτιστοποίηση προβλημάτων που ήδη κατείχε η ταράτσα από τον πολύ καιρό με γυμνή πλάκα στο περιβάλλον.

Ποιότητα εργασίας 10/10
Ταχύτητα εξυπηρέτησης 20/10
Συνεννόηση / Επικοινωνία 10/10

Δεν νομίζω ότι έχω κάτι άλλο να προσθέσω, είμαι απόλυτα ευχαριστημένος , και εννοείται πως θα προτιμήσω μονώσεις GOUMAS για τις μελλοντικές συντηρήσεις της εν λόγω ταράτσας.

Κωνσταντίνος Κολέτσος
17 Ιουν 2018

Επαγγελματική δουλειά, οργανωμένο συνεργείο, απόλυτη συνέπεια στους χρόνους και ταχύτατη υλοποίηση.

Δαφνής Γιώργος
13 Ιουν 2018

Ευχαριστούμε τον κύριο Γκούμα για τη συνεργασία. Έγινε ξήλωμα παλιών ασφαλτοπανων και κόλλημα νέων, τοποθέτηση εξαεριστήρων, και αποκατάσταση σε όλα τα προβληματικά σημεία της ταράτσας γρήγορα και ποιοτικά με γραπτή 10ετη εγγύηση. Θα τον προτείνω σε όποιον γνωστό μου θέλει να κάνει μόνωση.

Giannis Solomonidis
07 Ιουν 2018

Μετά και την 2η συνεργασια μας αποδείχτηκε ο επαγγελματισμός και η συνέπεια του κ.γιαννη Γκούμα και γενικά της εταιρείας .Ανεπιφύλακτα θα τον συνιστώ στον κύκλο μου.Συγχαρητηρια και καλές εργασίες

Κώστας Ροζακης
06 Ιουν 2018

Άψογη συνεργασία! Την εταιρεία την βρήκα ψάχνοντας στο διαδικτύο. Ο κ. Γκούμας βλέποντας την ταράτσα πρότεινε την σωστότερη λύση για το πρόβλημα του κτιρίου. Το συνεργείο αν και δουλεύει καθημερινά με δύσκολα υλικά και σε δύσκολες καιρικές συνθήκες έκανε τη στεγανοποίηση προσέχοντας και την παραμικρή λεπτομέρεια. Συγχαρητήρια και ευχαριστίες για την άψογη δουλειά σας!

ΝΝ
05 Ιουν 2018

Αξιόλογη δουλειά σωστός επαγγελματίας συνεπείς σε αυτό που είχαμε πει.Αψογη συνεργασία τον ευχαριστούμε για όλα του εύχομαι υγεία και καλές δουλειές.

Μιχάηλ Γραμμενος
01 Ιουν 2018

Καταπληκτικά !

Γιωργος Σκυριανος
29 Μάιος 2018

Άψογος σε όλα του, στην ποιότητα υλικών, στην εργασία του, στο χρονοδιάγραμμα και στη συνεννόηση!!!

ΣΙΦΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
29 Μάιος 2018

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κύριο Γιάννη Γκούμα για την πολύ καλή συνεργασία. Είναι πολύ καλός επαγγελματίας, γνώστης του αντικειμένου και μπορεί να προτείνει λύσεις. Έγινε εξαιρετική, οργανωμένη και γρήγορη δουλειά.

OLGA A
25 Μάιος 2018