Σχόλια πελατών

Η γνώμη σας μετράει! Σε αυτή τη σελίδα μπορείτε να δείτε μερικά σχόλια πελατών μας. Για να αφήσετε σχόλιο πατήστε το παρακάτω κουμπί ή πηγαίνετε στο τέλος τις σελίδας και συμπληρώστε τη φόρμα.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΜΑΣ

Η εργασία που πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία του κυρίου Γκούμα τον Ιούλιο ήταν θερμομόνωση ταράτσας σε πολυκατοικία δεκαετίας του 1970. Άψογοι επαγγελματίες. Ο κύριος Γκούμας ήταν ο μόνος που ήρθε με παρουσία μηχανικού, μέτρησε ακριβώς τις διαστάσεις και έστειλε εμπεριστατωμένη μελέτη σε πολύ καλή τιμή. Το σπίτι είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Ζεστό τώρα που έπιασαν τα κρύα και το καλοκαίρι δροσερό. Τα θέματα υγρασίας και μούχλας που υπήρχαν στο ταβάνι του σπιτιού εξαφανίστηκαν. Σας ευχαριστούμε πολύ που βελτιώσατε την ποιότητα ζωής μας.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΣ
29 Νοε 2021

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ, ΧΡΗΣΗ ΑΡΙΣΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ, ΣΥΝΕΠΗΣ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ, ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΣΕ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ.
ΤΟΝ ΣΥΝΙΣΤΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ, ΕΜΕΙΝΑ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ

ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
21 Οκτ 2021

Στεγανοποίηση ταράτσας σε πολυκατοικία 20 ετών.
Ο κος Γκούμας αφού επισκέφθηκε και έλεγξε τον χώρο με μηχανικό, μου πρότεινε το είδος μόνωσης καθώς και τα υλικά που θα χρησιμοποιούσε. Από τις προσφορές που είχα πάρει, ήταν ο μοναδικός που θα τοποθετούσε εξαεριστήρες για την εξάτμιση πιθανών εγκλωβισμένων υδρατμών στην πλάκα και μάλιστα δωρεάν. Το κόστος στεγανοποίησης ήταν αρκετά καλό.
Το προσωπικό που ανέλαβε την διαδικασία στεγανοποίησης ήταν έμπειρο, δούλευε συντονισμένα, γρήγορα και προσεκτικά. Επίσης καθ' όλη την διάρκεια υπήρχε επίβλεψη από μηχανικό. Τέλος φρόντισαν για την καθαριότητα του χώρου πριν και μετά το πέρας των εργασιών.
Τον προτείνω ανεπιφύλακτα...

Νίκος Φράρος
06 Οκτ 2021
  • Αξιότιμος κύριος.
  • Υπέροχη εργασία.
  • Πολύ καλές τιμές...

Σας ευχαριστώ πολύ!!

Ελευθερία Ραψομανίκη
17 Σεπ 2021

Εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Επαγγελματίες στο είδος τους.

Χαραλαμπος Συμεωνιδης
26 Ιουλ 2021

Ο κος Γκούμας ήταν σύσταση γνωστού. Το έργο ήταν η στεγανοποίηση ταράτσας πολυκατοικίας του 1955 στο κέντρο της Αθήνας. Οι δυσκολίες αρκετές και αντικειμενικές. Η επαφή ευγενής, ευχάριστη και επαγγελματική. Το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης σύντομο και βάση των αναγκών της οικοδομής. Το συνεργείο επαγγελματικό, συνεπές και αθόρυβο. Η πληρωμή του έργου βάση της δυνατότητας των ενοίκων. Το αποτέλεσμα, μετά από ένα χρόνο ολοκλήρωσης του έργου απλά άψογο.
Συστήνω ανεπιφύλακτα λοιπόν την Εταιρία Γκούμας Σύγχρονα Συστήματα Μονώσεων.

Φαρλόπουλος Σπύρος
15 Ιουλ 2021

Έγινε μόνωση στο πατρικό μου σπίτι, την άνοιξη από την εταιρεία Γκούμας. Το αποτέλεσμα είναι υπέρ του δέοντος εκπληκτικό. Άλλαξε η συμπεριφορά του σπιτιού τελείως. Άψογη συνεργασία με την εταιρεία. Εμπειρία και εξυπηρέτηση από τους ανθρώπους της, και ότι συμφωνήθηκε πραγματοποιήθηκε. Ο επαγγελματισμός και η ευγένεια χαρακτηρίζει την εταιρεία του κυρίου Γιάννη Γκούμα.

Κατσούλης Μάριος
07 Ιουλ 2021

Κάναμε θερμομόνωση με την εταιρία Γκούμας με αποτέλεσμα εξαιρετικό. Τόσο από πλευράς θερμοκρασίας, όσο και από πλευράς εμφάνισης. Ο κύριος Γκούμας έλυσε όσα προβλήματα παρουσιάστηκαν με το ανασήκωμα του ηλιακού και της δεξαμενής πετρελαίου χωρίς να τα μεταφέρει στον ιδιοκτήτη. Η εργασία ήταν άψογη και σε μικρότερο χρόνο από τον προβλεπόμενο. Τα υλικά τους είναι από τα καλύτερα γι' αυτό έχουν εξαιρετικό αποτέλεσμα. Το συνεργείο πολύ προσεκτικό αφήνοντας τον χώρο καθαρό. Προτείνω την εταιρία Γκούμας σε όλους.

Ρούσσης Σεραφείμ
18 Μάιος 2021

Μια εταιρεία αξιόπιστη, συνεπής στην συμφωνία που δόθηκε γραπτώς και τηρήθηκε απόλυτα. Επίσης προθυμία στα να λύσει μικρές τεχνικές δυσκολίες που αφορούσαν την δική μου περίπτωση. Έμπειρο συνεργείο και ο κ. Γκούμας πάντα διαθέσιμος κατά την διάρκεια των εργασιών για να απαντήσει στις απορίες που μπορεί να προκύψουν. Άριστες εντυπώσεις και επίσης γραπτή εγγύηση μετά την αποπεράτωση του έργου. Προτιμήστε τον. 

 

Αχριάνη Λίλη
17 Μάιος 2021

Οργάνωση, συνέπεια και σεβασμός στον πελάτη. Άρτια γνώση του αντικειμένου από τα συνεργεία που εργάστηκαν στο χώρο και συννενόηση, δίνουν εικόνα εκπαιδευμένου στρατιωτικού τμήματος. Δουλειά επιμελημένη με υπομονή και μεράκι, με τα καλύτερα υλικά της αγοράς.
Ο Κύριος Γκούμας πάντα δίπλα μας, να λύσει οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιάστηκε, να επιθεωρήσει επιμελώς όλες τις εργασίες, λάτρης της τελειότητας και της τεχνικά ορθής εργασίας!
Ειλικρινά μια εταιρεία διαφήμιση για το χώρο, με αρχή και τέλος, άριστα οργανωμένη και με απόδοση άριστου αποτελέσματος.
Συγχαρητήρια λοιπόν από εμάς, σας ευχαριστούμε πολύ και σας ευχόμαστε να είστε υγιείς να παραδίδετε "έργα τέχνης"!

Παναγιώτης Πιπίνης
13 Μάιος 2021