Σχόλια πελατών

Η γνώμη σας μετράει! Σε αυτή τη σελίδα μπορείτε να δείτε μερικά σχόλια πελατών μας. Για να αφήσετε σχόλιο πατήστε το παρακάτω κουμπί ή πηγαίνετε στο τέλος τις σελίδας και συμπληρώστε τη φόρμα.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΜΑΣ

Έκανα θερμομόνωση και στεγανοποίηση της ταράτσας του σπιτιού μου τον Νοέμβριο του 2020. Μετά από τέτοιο χειμώνα με βροχές και χιόνια είδα μεγάλη διαφορά. Δεν έχω κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα. Η συνεργασία μου με τον κ. Γκούμα ήταν πολύ καλή. Συνεπής, υπεύθυνος, το συνεργείο του ήταν άψογο στην δουλειά του και όλα γίνονταν με την επίβλεψη του ίδιου και της μηχανικού του. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα.

Φίντζου Κωνσταντινιά
12 Απρ 2021

Τον Ιούνιο του 2020 έγινε μόνωση στεγανοποίηση σε ταράτσα καταπονημένη χωρίς μεγάλες ζημιές κυρίως φθορά λόγο χρόνου και έλλειψης στοιχειώδους στεγανοποίησης. Μετά από ένα ζεστό καλοκαίρι και έναν χειμώνα που τα είχε όλα (βροχές, χαμηλές θερμοκρασίες , χιόνια) θεωρώ εκ του αποτελέσματος ότι η ποιότητα της εργασίας την οποία μου είχε περιγράψει ο κύριος Γιάννης ήταν επιτυχής. Η καλή αρχική εντύπωση καθώς κατέληξε και επιλογή είναι ο επαγγελματισμός η κατανόηση του προβλήματος για την βέλτιστη λύση η ταχύτητα εκτέλεσης του έργου, η κατάρτιση, η εμπειρία και τέλος η φερεγγυότητα του λόγου και της εργασίας. Επίσης είναι μια εταιρεία που υπάρχει χρόνια στο χώρο και αυτό υποδηλώνει ενεργή παρουσία καθώς και έλεγχο της εργασίας σε βάθος χρόνου. Ευχαριστώ πολύ .

ΒΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
17 Μαρ 2021

Η συνέπεια, η ευγένεια και η ποιότητα της δουλειάς με καλούς συνεργάτες... Mόνο ένα μεγάλο ευχαριστώ μπορώ να πω!

Χριστίνα Πασχαλιγκου
16 Μαρ 2021

Συνεπής, ποιοτικός στη δουλειά του, τηρήθηκαν απολύτως όσα συμφωνήσαμε, και από τη συνεργασία μας δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα. Τον συστήνουμε ανεπιφύλακτα.

Μαθιουδάκης Θεόδωρος
08 Μαρ 2021

Χρειάστηκε να μονώσω το κτίριό μου. Απευθύνθηκα στις μονώσεις Γκούμας και τελειώνοντας το έργο έχω να πω ότι το αποτέλεσμα ήταν άριστο. Τίποτε δεν αφέθηκε στην τύχη του. Η παραμικρή λεπτομέρεια λήφθηκε υπόψιν κατά τη διάρκεια των εργασιών. Υπήρχε άψογη συνεργασία, υπευθυνότητα και το σπουδαιότερο ποιότητα. Τα υλικά ήταν άριστης ποιότητας. Υπήρχε συνεχώς επίβλεψη του έργου από μηχανικό. Ο χρόνος αποπεράτωσης ήταν ο συμφωνημένος. Δίνεται εγγύηση 10 χρόνων. Συστήνω ανεπιφύλακτα τη συγκεκριμένη εταιρεία.

Μαριολένη Αντύπα
05 Μαρ 2021

Βρήκα τον κύριο Γκούμα από το Ίντερνετ ανταποκρίθηκε αμέσως. Ήρθε στην οικία μου κ μου έδωσε αναλυτικά το τι θα κάνει τον χρόνο που θα χρειαστεί κ τα υλικά που θα χρησιμοποιήσει κ φυσικά την τιμή. Έκανα μόνωση ταράτσας κ θερμομόνωση εξωτερικού χώρου 10 μέτρων άψογο συνεργείο φοβερή δουλειά μου εξηγούσαν τα πάντα  κ όλα γίνανε όπως είχαμε συμφωνήσει. Φοβεροί επαγγελματίες. Τα υλικά τους τα καλύτερα. Ήδη βλέπω μεγάλη αλλαγή. Σας ευχαριστώ για όλα κ σας προτείνω ανεπιφύλακτα !!! 

Πέτρος Σταυρακοπουλος
20 Φεβ 2021

Έχοντας εξαιρετικά κακίες εμπειρίες από παλιότερους <<τεχνίτες>> αποφάσισα να αναζητήσω εταιρία μέσω συστάσεων και με αναζήτηση στο διαδίκτυο για τη στεγανοποίηση της οικείας των γονιών μου.
Μου πρότειναν τις μονώσεις Γκούμας και με κέρδισε ξεκάθαρα η αναλυτική τους παρουσίαση στο site και η εγγύηση που παρέχουν για τα έργα τους.
Έπειτα από επικοινωνία έλαβα αναλυτική προσφορά και χρονοδιάγραμμα υλοποίηση.
Είμαι εξαιρετικά ευχαριστημένος από τη δουλειά τους η οποία έγινε ακριβώς στο κόστος που είχαμε συμφωνήσει και ο επαγγελματισμός τους έκανε τη μητέρα μου να μην πιστεύει στα μάτια της.
Ενδεικτικά αναφέρω πως πέρα από το άψογο αποτέλεσμα, άφησαν το χώρο καθαρό και ολοκλήρωσαν τις εργασίες νωρίτερα από το χρονοδιάγραμμα.
Τους συστήνω ανεπιφύλακτα και τους ευχαριστώ για την άψογη συνεργασία.

Χριστόπουλος Κωνσταντίνος
21 Νοε 2020

Γλιτώσαμε από την υγρασία! Πολύ προσεγμένη δουλειά. Άψογοι επαγγελματίες! 

Σαρρή Αθηνά
17 Νοε 2020

Συνεργαστήκαμε με τον κ. Γκούμα τον Μάϊο του 2019 για την μόνωση της ταράτσας καθώς και σε εσωτερική θερμομόνωση οροφής διαμερίσματος στα πλαίσια του "εξοικονομώ κατ' οίκων". Η συνεργασία μας ήταν άψογη από κάθε άποψη και ο κ. Γκούμας όπως και το συνεργείο του είναι άψογοι επαγγελματίες και τους ευχαριστώ πολύ όλους τους. Η δουλειά τους είναι εξαιρετική και τους συνιστώ ανεπιφύλακτα σε κάθε είδος μόνωσης. 

Ειρήνη Καρανίκα - Μονώσεις
12 Νοε 2020

Προσεκτική υπεύθυνη εργασία σεβασμός στα ζητούμενα του πελάτη πλήρης συνεννόηση και μέχρι στιγμής άκρως ικανοποιητικά αποτελέσματα.

Εγγύηση η εταιρία καθώς και η εργασία και τα υλικά... 

Παπασάββα Βασιλική
12 Νοε 2020