Σχόλια πελατών

Η γνώμη σας μετράει! Σε αυτή τη σελίδα μπορείτε να δείτε μερικά σχόλια πελατών μας. Για να αφήσετε σχόλιο πατήστε το παρακάτω κουμπί ή πηγαίνετε στο τέλος τις σελίδας και συμπληρώστε τη φόρμα.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΜΑΣ

Άψογη δουλεία! Άμεση εξυπηρέτηση. Ποιότητα υλικών. Κατανόηση - μελέτη και επίλυση όλων των προβλημάτων. Ένα άρτια καταρτισμένο συνεργείο με υπευθυνότητα, αποτελεσματικότητα, επαγγελματισμό, ευγένεια! Μου παρέδωσαν το χώρο πεντακάθαρο! Υγρόμόνωση και θερμομόνωση για μια ζωή. Τιμές λογικές, εφάμιλλες με τις υπηρεσίες που μου πρόσφερε η εταιρεία του κ. Γκούμα. Προτείνω την εταιρεία απεπιφύλακτα! Σας ευχαριστώ πολύ για τις υπηρεσίες σας!

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
21 Νοε 2017

Καταπληκτικός Άνθρωπος και Επαγγελματίας! Με το παραπάνω αξίζει τα 5 αστέρια σε όλους τους τομείς ο κ. Γκούμας και το συνεργείο του! Άψογη εργασία! Γρήγορη παράδοση του έργου! Πεντακάθαρη δουλειά! Μέχρι και τις σκάλες τις πολυκατοικίας μας καθάρισαν! Μέχρι και μερεμέτια μας επιδιόρθωσε το συνεργείο! Κάτι που άλλοι μας ζητούσαν να έρθει πρώτα υδραυλικός.... Άψογοι τους συστήνω ανεπιφύλακτα!

Μανουσάκης Σωτήρης
02 Νοε 2017

Άμεση ανταπόκριση, σοβαρή αντιμετώπιση των προβλημάτων μετά από επιτόπια μελέτη, υπευθυνότητα, τέλεια συνεργασία και αποτελεσματικότητα. Ο κύριος Γκούμας είναι επαγγελματίας , που απλά αγγίζει την τελειότητα! Μπράβο σας κύριε Γιάννη! Σας ευχαριστούμε για όλα!

ΖΑΡΟΥΧΛΙΩΤΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
17 Οκτ 2017

Άριστη δουλειά. Επαγγελματισμός. Αμεσότητα. Ευθύτητα. Ταλέντο. Το πρόβλημα στην ταράτσα λύθηκε αμέσως,με καταπληκτικό συνεργείο και παρακολούθηση βήμα προς βήμα. Άψογη συνεννόηση και εξυπηρέτηση χωρίς αναμονή, παρέδωσαν το χώρο καθαρό και με εγγύηση που συνοδεύει τη μόνωση για χρόνια. Μπράβο.

A. ROUSSOS
11 Σεπ 2017

Πριν περίπου ένα μηνά έκανα στεγανοποίηση της ταράτσας μας με ασφαλτόπανα. Απόλυτα συνεπής σε ό,τι συμφωνήθηκε

εξαρχής, Δεν ξεχάσαν καμία λεπτομέρεια και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την εταιρεία, καθώς και από το συνεργείο που έχει εκτελέσει το έργο. Άνετα θα τους πρότεινα καθώς και θα τους ξαναπροτιμούσα για μελλοντική εργασία...

ΤΣΕΡΚΕΖΗΣ ΝΙΚΟΣ
31 Ιουλ 2017

Ο κος Γκούμας, με το άρτια καταρτισμένο συνεργείο του, ανέλαβαν την θερμομόνωση και στεγάνωση της εξοχικής μας κατοικίας. Μείναμε απόλυτα ευχαριστήμενοι με το αποτέλεσμα και για αυτό το λόγο τον συστήνουμε ανεπιφύλακτα. Οι τεχνικές γνώσεις και η εξειδίκευση που διαθέτει, είναι οι δύο βασικές πτυχές που καθιστούν το έργο του ξεχωριστό.

Δωροθέα Αγιασοφίτη
13 Ιουλ 2017

Έκανα στην ταράτσα μου μόνωση με ασφαλτόπανα το 2012, σε μια περιοχή που έχει πολλή υγρασία, στο Κάτω Σούλι Μαραθώνα. Δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα! Αντιθέτως, είμαι πολύ ευχαριστημένος. Άψογο το συνεργείο! Άψογοι επαγγελματίες!

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ
03 Ιουλ 2017

Άριστη δουλειά. Κάναμε στεγανοποίηση πριν ένα μήνα στην εταιρεία του κυρίου Γιάννη Γκούμα και στις τελευταίες βροχές το σπίτι μας ήταν 100% στεγανοποιημένο. Προτείνω την εταιρεία Γκούμας ανεπιφύλακτα!

John Athanasiadis
07 Ιουν 2017

Καταπληκτική δουλειά του κύριου Γκούμα και του συνεργείου του. Πριν ένα χρόνο έκανα στεγανοποίηση ταράτσας με ασφαλτόπανα και έμεινα πολύ ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα της δουλειάς τους. Η συνενόηση και η εξυπηρέτηση ήταν άμεση και αποτελεσματική. Σας ευχαριστώ πολύ για τις υπηρεσίες σας!

Στεργιανή Σιλβέστρου
07 Απρ 2017

 

Επαγγελματίας απο τους λίγους ο κος Γκούμας καθώς και οι συνεργάτες του. Συνεπείς στο ραντεβού τους, μολις τους χρειαστήκαμε μας εξυπηρέτησαν αμέσως. Γρήγοροι και αποτελεσματικοι καθως και η ποιοτητα της δουλειάς άψογη . Παρέδωσαν τον χώρο πεντακάθαρο. Απόλυτα ικανοποιημενος και σας προτείνω την εταιρεία του κ. Γκούμα ανεπιφύλακτα.

Γεώργιος Κωνσταντόπουλος
17 Μαρ 2017