Σχόλια πελατών

Η γνώμη σας μετράει! Σε αυτή τη σελίδα μπορείτε να δείτε μερικά σχόλια πελατών μας. Για να αφήσετε σχόλιο πατήστε το παρακάτω κουμπί ή πηγαίνετε στο τέλος τις σελίδας και συμπληρώστε τη φόρμα.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΜΑΣ

Κάναμε θερμομόνωση με την εταιρία Γκούμας με αποτέλεσμα εξαιρετικό. Τόσο από πλευράς θερμοκρασίας, όσο και από πλευράς εμφάνισης. Ο κύριος Γκούμας έλυσε όσα προβλήματα παρουσιάστηκαν με το ανασήκωμα του ηλιακού και της δεξαμενής πετρελαίου χωρίς να τα μεταφέρει στον ιδιοκτήτη. Η εργασία ήταν άψογη και σε μικρότερο χρόνο από τον προβλεπόμενο. Τα υλικά τους είναι από τα καλύτερα γι' αυτό έχουν εξαιρετικό αποτέλεσμα. Το συνεργείο πολύ προσεκτικό αφήνοντας τον χώρο καθαρό. Προτείνω την εταιρία Γκούμας σε όλους.

Ρούσσης Σεραφείμ
18 Μάιος 2021

Μια εταιρεία αξιόπιστη, συνεπής στην συμφωνία που δόθηκε γραπτώς και τηρήθηκε απόλυτα. Επίσης προθυμία στα να λύσει μικρές τεχνικές δυσκολίες που αφορούσαν την δική μου περίπτωση. Έμπειρο συνεργείο και ο κ. Γκούμας πάντα διαθέσιμος κατά την διάρκεια των εργασιών για να απαντήσει στις απορίες που μπορεί να προκύψουν. Άριστες εντυπώσεις και επίσης γραπτή εγγύηση μετά την αποπεράτωση του έργου. Προτιμήστε τον. 

 

Αχριάνη Λίλη
17 Μάιος 2021

Οργάνωση, συνέπεια και σεβασμός στον πελάτη. Άρτια γνώση του αντικειμένου από τα συνεργεία που εργάστηκαν στο χώρο και συννενόηση, δίνουν εικόνα εκπαιδευμένου στρατιωτικού τμήματος. Δουλειά επιμελημένη με υπομονή και μεράκι, με τα καλύτερα υλικά της αγοράς.
Ο Κύριος Γκούμας πάντα δίπλα μας, να λύσει οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιάστηκε, να επιθεωρήσει επιμελώς όλες τις εργασίες, λάτρης της τελειότητας και της τεχνικά ορθής εργασίας!
Ειλικρινά μια εταιρεία διαφήμιση για το χώρο, με αρχή και τέλος, άριστα οργανωμένη και με απόδοση άριστου αποτελέσματος.
Συγχαρητήρια λοιπόν από εμάς, σας ευχαριστούμε πολύ και σας ευχόμαστε να είστε υγιείς να παραδίδετε "έργα τέχνης"!

Παναγιώτης Πιπίνης
13 Μάιος 2021

Έκανα θερμομόνωση και στεγανοποίηση της ταράτσας του σπιτιού μου τον Νοέμβριο του 2020. Μετά από τέτοιο χειμώνα με βροχές και χιόνια είδα μεγάλη διαφορά. Δεν έχω κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα. Η συνεργασία μου με τον κ. Γκούμα ήταν πολύ καλή. Συνεπής, υπεύθυνος, το συνεργείο του ήταν άψογο στην δουλειά του και όλα γίνονταν με την επίβλεψη του ίδιου και της μηχανικού του. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα.

Φίντζου Κωνσταντινιά
12 Απρ 2021

Τον Ιούνιο του 2020 έγινε μόνωση στεγανοποίηση σε ταράτσα καταπονημένη χωρίς μεγάλες ζημιές κυρίως φθορά λόγο χρόνου και έλλειψης στοιχειώδους στεγανοποίησης. Μετά από ένα ζεστό καλοκαίρι και έναν χειμώνα που τα είχε όλα (βροχές, χαμηλές θερμοκρασίες , χιόνια) θεωρώ εκ του αποτελέσματος ότι η ποιότητα της εργασίας την οποία μου είχε περιγράψει ο κύριος Γιάννης ήταν επιτυχής. Η καλή αρχική εντύπωση καθώς κατέληξε και επιλογή είναι ο επαγγελματισμός η κατανόηση του προβλήματος για την βέλτιστη λύση η ταχύτητα εκτέλεσης του έργου, η κατάρτιση, η εμπειρία και τέλος η φερεγγυότητα του λόγου και της εργασίας. Επίσης είναι μια εταιρεία που υπάρχει χρόνια στο χώρο και αυτό υποδηλώνει ενεργή παρουσία καθώς και έλεγχο της εργασίας σε βάθος χρόνου. Ευχαριστώ πολύ .

ΒΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
17 Μαρ 2021

Η συνέπεια, η ευγένεια και η ποιότητα της δουλειάς με καλούς συνεργάτες... Mόνο ένα μεγάλο ευχαριστώ μπορώ να πω!

Χριστίνα Πασχαλιγκου
16 Μαρ 2021

Συνεπής, ποιοτικός στη δουλειά του, τηρήθηκαν απολύτως όσα συμφωνήσαμε, και από τη συνεργασία μας δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα. Τον συστήνουμε ανεπιφύλακτα.

Μαθιουδάκης Θεόδωρος
08 Μαρ 2021

Χρειάστηκε να μονώσω το κτίριό μου. Απευθύνθηκα στις μονώσεις Γκούμας και τελειώνοντας το έργο έχω να πω ότι το αποτέλεσμα ήταν άριστο. Τίποτε δεν αφέθηκε στην τύχη του. Η παραμικρή λεπτομέρεια λήφθηκε υπόψιν κατά τη διάρκεια των εργασιών. Υπήρχε άψογη συνεργασία, υπευθυνότητα και το σπουδαιότερο ποιότητα. Τα υλικά ήταν άριστης ποιότητας. Υπήρχε συνεχώς επίβλεψη του έργου από μηχανικό. Ο χρόνος αποπεράτωσης ήταν ο συμφωνημένος. Δίνεται εγγύηση 10 χρόνων. Συστήνω ανεπιφύλακτα τη συγκεκριμένη εταιρεία.

Μαριολένη Αντύπα
05 Μαρ 2021

Βρήκα τον κύριο Γκούμα από το Ίντερνετ ανταποκρίθηκε αμέσως. Ήρθε στην οικία μου κ μου έδωσε αναλυτικά το τι θα κάνει τον χρόνο που θα χρειαστεί κ τα υλικά που θα χρησιμοποιήσει κ φυσικά την τιμή. Έκανα μόνωση ταράτσας κ θερμομόνωση εξωτερικού χώρου 10 μέτρων άψογο συνεργείο φοβερή δουλειά μου εξηγούσαν τα πάντα  κ όλα γίνανε όπως είχαμε συμφωνήσει. Φοβεροί επαγγελματίες. Τα υλικά τους τα καλύτερα. Ήδη βλέπω μεγάλη αλλαγή. Σας ευχαριστώ για όλα κ σας προτείνω ανεπιφύλακτα !!! 

Πέτρος Σταυρακοπουλος
20 Φεβ 2021

Έχοντας εξαιρετικά κακίες εμπειρίες από παλιότερους <<τεχνίτες>> αποφάσισα να αναζητήσω εταιρία μέσω συστάσεων και με αναζήτηση στο διαδίκτυο για τη στεγανοποίηση της οικείας των γονιών μου.
Μου πρότειναν τις μονώσεις Γκούμας και με κέρδισε ξεκάθαρα η αναλυτική τους παρουσίαση στο site και η εγγύηση που παρέχουν για τα έργα τους.
Έπειτα από επικοινωνία έλαβα αναλυτική προσφορά και χρονοδιάγραμμα υλοποίηση.
Είμαι εξαιρετικά ευχαριστημένος από τη δουλειά τους η οποία έγινε ακριβώς στο κόστος που είχαμε συμφωνήσει και ο επαγγελματισμός τους έκανε τη μητέρα μου να μην πιστεύει στα μάτια της.
Ενδεικτικά αναφέρω πως πέρα από το άψογο αποτέλεσμα, άφησαν το χώρο καθαρό και ολοκλήρωσαν τις εργασίες νωρίτερα από το χρονοδιάγραμμα.
Τους συστήνω ανεπιφύλακτα και τους ευχαριστώ για την άψογη συνεργασία.

Χριστόπουλος Κωνσταντίνος
21 Νοε 2020