Σχόλια πελατών

Η γνώμη σας μετράει! Σε αυτή τη σελίδα μπορείτε να δείτε μερικά σχόλια πελατών μας. Για να αφήσετε σχόλιο πατήστε το παρακάτω κουμπί ή πηγαίνετε στο τέλος τις σελίδας και συμπληρώστε τη φόρμα.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΜΑΣ

Πολύ καλή δουλειά από τα συνεργεία του κ. Γκούμα. Κάναμε εσωτερική μόνωση και στεγάνωση στις εξωτερικές ζαρτινιέρες. Μείναμε πολύ ευχαριστημένοι από την ποιοτητα της δουλειάς, την ευγένεια των συνεργείων και τη συνέπεια και τον επαγγελματισμό της εταιρείας. Τα σοβαρά προβλήματα υγρασίας και μούχλας που αντιμετωπίζαμε αντιμετωπίστηκαν 100%.

Thomai Gklarou
29 Νοε 2018

Σας ευχαριστούμε πολύ για την εξαιρετική συνεργασία και όποτε χρειάστηκε για την άμεση ανταπόκρισή σας.
Είμαστε απολύτως ικανοποιημένοι από την εργασία σας και το αποτέλεσμα.

Άγγελος Αγγελόπουλος
23 Νοε 2018

Η μόνωση της ταράτσας στο σπίτι μας πραγματοποιήθηκε ακριβώς με τον τρόπο που μας είχε περιγράψει ο κ. Γκούμας, καθώς το συνεργείο του και ο ίδιος ανταποκρίθηκαν με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό στα συμφωνηθέντα, πραγματοποιώντας τις εργασίες γρήγορα και χωρίς ταλαιπωρία για εμάς. Το αποτέλεσμα δε των εργασιών, βελτίωσε κατά πολύ όχι μόνο την μόνωση της ταράτσας μας, αλλά και την καθημερινότητά μας. Συνιστάται ανεπιφύλακτα.
Συμεών Καπνόπουλος

Συμεών Καπνόπουλος
22 Νοε 2018

Στεγανοποίηση ταράτσας: Από την πρώτη επικοινωνία μέχρι την παραλαβή της απόδειξης, υπήρξε πλήρως επαγγελματική και ευχάριστη συνεργασία. Χωρίς κρυφές χρεώσεις, χωρίς βιασύνη, χωρίς προώθηση αχρείαστων εργασιών. Παραλάβαμε ό,τι συμφωνήθηκε, η τιμή είχε καθοριστεί εξαρχής, έγινε καθαρή και αποτελεσματική δουλειά. Πολύ επαγγελματική δουλειά. Φέτος η βροχή είναι κάτι που απολαμβάνουμε αντί να μας αγχώνει.

Α.Δάσκος
19 Νοε 2018

Η συνεργασία μου ως διαχειριστής με την εταιρία αφορά την υγρο-μόνωση της ταράτσας της πολυκατοικίας μας. Το έψαξα αρκετά και ενδελεχώς με εταιρίες του χώρου. Η εταιρία του κ. Γκούμα μου έδωσε την ποιο συμφέρουσα προσφορά τόσο τιμής όσο και υλικών. Από την επιτόπια εξέταση του χώρου και τις λύσεις που μου πρότειναν, κατάλαβα ότι είχα να κάνω με επαγγελματία του χώρου.
Το προσωπικό που τέλεσε το έργο, ήταν σωστοί στην δουλειά τους, με σεβασμό στην ησυχία των ενοίκων και την καθαριότητα του χώρου. Ευελπιστώ ότι δεν θα παρουσιαστεί κανένα πρόβλημα στο εγγύς μέλλον, αλλά για κάθε περίπτωση η εταιρία φρόντισε να με καθησυχάσει με δεσμευτικό εκ μέρους της έγγραφο εγγύησης καλής λειτουργίας και αποκατάστασης τυχόν φθορών, ανέξοδα για την πολυκατοικία.
Για τον επαγγελματισμό εν γένει και την όλη συμπεριφορά της εταιρίας, την συνιστώ για παρόμοιες περιπτώσεις μονώσεως.

Μηνας ΟΡΦΑΝΟΥΔΑΚΗΣ
15 Νοε 2018

Eγκυρος,με γρήγορη εξυπηρέτηση και φιλική συνεννόηση. Ελπίζω να διατηρήσει την φερεγγυότητά του.

Νίκος Μπουρσινός
14 Νοε 2018

Για την ποιότητα του έργου ο χρόνος θα δείξει, αλλά είναι βέβαιο ότι η ΣΥΝΕΠΕΙΑ του κ. Γκούμα ήταν υποδειγματική. Επίσης αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός ότι ανταποκρίθηκε ο ίδιος άμεσα όταν τον κάλεσα για κάποιες διευκρινίσεις τεχνικής φύσης ΜΕΤΑ την ολοκλήρωση των εργασιών και ΑΦΟΥ είχε εξοφληθεί. Εξίσου επαγγελματίες και τα μέλη του συνεργείου (πολύ προσεκτικοί από άποψη θορύβου και καθαριότητας, ευγενικοί και δεν άφησαν πίσω τους ένα χάος φεύγοντας). Κατά τα λοιπά οι τιμές κινούνται στα φυσιολογικά/κατώτερα πλαίσια της αγοράς, ιδίως αν λάβουμε υπόψη ότι εκδόθηκαν παραστατικά, δόθηκε εγγύηση κ.λπ.. Άλλες προσφορές χαμηλότερες αφορούσαν τελικά υλικά τελείως διαφορετικών προδιαγραφών. Συστήνω ανεπιφύλακτα στους συναδέλφους - διαχειριστές πολυκατοικιών, είναι βέβαιο ότι δεν θα τους εκθέσει!

ΥΓΡΟΜΟΝΩΣΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΑΛΙΜΟΣ
07 Νοε 2018

Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΥΔΡΟΜΟΝΩΣΗ ΤΗΣ ΤΑΡΑΤΣΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟ 4 ΜΗΝΩΝ. Η ΓΕΝΙΚΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ,ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ.
ΑΝ ΚΑΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΕΣ.

ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
05 Νοε 2018

Πολύ καλή δουλειά, έγινε το καλοκαίρι του 2017, με ακρίβεια και επαγγελματικότητα και μετά από ενάμισι χρόνο η μόνωση είναι τέλεια. Συστήνεται ανεπιφύλακτα

Νίκος Ράλλης
02 Νοε 2018

100% επαγγελματική δουλειά,100% επαγγελματίας ο Κ. Γκούμας.Συνίσταται ανεπιφύλακτα.

Αδαμίδης Νικόλαος
02 Νοε 2018