210 244 0600
Blog

Blog

Μένουμε σπίτι χωρίς μούχλα και υγρασία!

Πίσω στο Blog

Μένουμε σπίτι χωρίς μούχλα και υγρασία!

Μένουμε σπίτι χωρίς μούχλα και υγρασία!

Το σπίτι μας είναι ο πυλώνας της ζωής μας και για αυτό το λόγο θα πρέπει να έχει τις σωστές οικοδομικές προδιαγραφές. Στην εποχή του «Μένουμε σπίτι» πολλοί από εμάς πιθανόν εντοπίσαμε προβλήματα μούχλας και υγρασίας, τα οποία όχι μόνο δυσχεραίνουν τις συνθήκες διαβίωσης μας στο σπίτι, λόγω φθορών που προκαλούν, αλλά επηρεάζουν σημαντικά και την υγεία μας, και κυρίως των ατόμων που αποτελούν ευπαθείς ομάδες. Ειδικότερα, ευθύνονται για προβλήματα όπως του αναπνευστικού, πόνους στις αρθρώσεις, δερματικούς ερεθισμούς, αλλεργίες και πονοκεφάλους. Ο μόνος τρόπος να προστατευθεί κανείς από την μούχλα και την υγρασία είναι η μόνωση, η οποία λειτουργεί ως δίχτυ προστασίας στο κτήριο.

Οι μονώσεις ταρατσών και τοίχων δεν είναι πολυτέλεια, αλλά ανάγκη! Η εταιρία «Σύγχρονα συστήματα μονώσεων Goumas» με 20ετή εμπειρία στο χώρο των μονώσεων σας εγγυάται να δώσει λύση μια για πάντα στις ανάγκες σας, προσφέροντας 10ετή εγγύηση για όλα τα έργα της.


Παρ’ όλα αυτά τα οφέλη ενός καλά μονωμένου σπιτιού είναι πολλά.

  • Διατηρούμε ένα υγιές περιβάλλον για εμάς και την οικογένεια μας.
  • Προστατεύουμε το σπίτι μας από τη διάβρωση και τη φθορά.
  • Διατηρούμε τη σωστή θερμοκρασία στο σπίτι μας τόσο τον χειμώνα, όσο και το καλοκαίρι.
  • Μειώνουμε τα έξοδα μας έως και 65% για θέρμανση και ψύξη του σπιτιού.
  • Η απόσβεση του κόστους της μόνωσης θα πραγματοποιηθεί σε μια 5ετία.
  • Εξοικονομούμε ενέργεια και προστατεύουμε το περιβάλλον.
  • Το σπίτι διατηρεί την εμπορική του αξία σε περίπτωση πώλησης ή ενοικίασης.


Τι χρειάζομαι όμως για την περίπτωση μου και τι θα μου κοστίσει;

  • Η ολοκληρωμένη μόνωση ταράτσας (φράγμα υδρατμών, θερμομόνωση, κλίσεις με ελαφρύ σκυρόδεμα και στεγανοποίηση) προσφέρει άριστη θερμομόνωση και μερική ηχομόνωση, καθώς και οικονομία έως και 65% στην κατανάλωση ενέργειας. Οι τιμές κυμαίνονται από 30,00 € ανά τετραγωνικό μέτρο έως 45,00 € πλέον ΦΠΑ.
  • Η στεγανοποίηση της ταράτσας με ασφαλτόπανα ή η στεγανοποίηση με Hyperdesmo προστατεύει από την υγρασία και προσφέρει οικονομία στην κατανάλωση ενέργειας. Οι τιμές κυμαίνονται από 13,00 € ανά τετραγωνικό μέτρο έως 17,00 € πλέον ΦΠΑ.
  • Η εσωτερική θερμομόνωση των τοίχων επιτρέπει το σπίτι να θερμαίνεται γρηγορότερα το χειμώνα και να ψύχεται πιο εύκολα το καλοκαίρι. Οι τιμές κυμαίνονται από 45,00 € ανά τετραγωνικό μέτρο έως 55,00 € πλέον ΦΠΑ.
  • Η εξωτερική θερμομόνωση (θερμοπρόσοψη) των τοίχων προστατεύει τις επιφάνειες των τοίχων από την υγρασία και διατηρεί την επιθυμητή θερμοκρασία του κτηρίου για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα μετά την διακοπή της θέρμανσης ή του κλιματισμού. Οι τιμές κυμαίνονται από 45,00 € ανά τετραγωνικό μέτρο έως 55,00 € πλέον ΦΠΑ.


Τα μονωτικά υλικά που χρησιμοποιούνται για τις μονώσεις είναι πάντα τα πιο εξελιγμένα της αγοράς και με την καλύτερη ποιότητα.
Η εταιρία «Σύγχρονα συστήματα μονώσεων Goumas» αποτελεί την πιο διαδεδομένη και πλέον αξιόπιστη λύση στις μονώσεις ταρατσών.


Καλέστε μας στο 210 24 40 600 ή περιηγηθείτε στο site της εταιρίας μας και είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση.

Προδιαγραφές μόνωσης
Τι να αποφύγετε
Ξέρω τι μόνωση θέλω
Δώστε μου προσφορά

Ίσως οι μοναδικοί

που δίνουμε αληθινή εγγύηση για τις μονώσεις που κατασκευάζουμε.

Περισσότερα

Είμαστε 1 από τα 100

μέλη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εταιρειών Μόνωσης.

Περισσότερα
popup-image

Είμαστε 1 από τις 23

πιστοποιημένες εταιρείες μονώσεων.

Περισσότερα

Πιστοποιημένη Μόνωση

Πατήστε στις εικόνες και δείτε τις πιστοποίησεις μας.

certification
certification
certification